Dé winkel voor Tuin & Park

Deskundigheid, uitstekende service en kwaliteit.
Image
Wij zijn de winkel op het gebied van tuin- en parkmachines in de regio. Deskundigheid, een uitstekende service en kwaliteit staan bij ons centraal. In onze compleet vernieuwde winkel in Franeker, bieden we een breed assortiment aan tuin & park machines. Je kunt bij ons terecht voor zowel de kleinere als de grotere tuin/park en groenonderhoud machines. Naast het aankopen van tuin & park machines kun je bij ons ook terecht voor onderhoud en reparaties. Daarnaast zijn wij gecertificeerd om keuringen aan de machines uit te voeren voor de verplichte wetten: NEN 3140, richtlijn arbeidsmiddelen en de Arbo-wet (ook wel VCA keuring genoemd).
Image

Occasions

Mechanisatie Franeker is dé plek voor al uw tweedehands machines, zowel inkoop als verkoop. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing
Bekijk occasions
Image

Onderhoudsservice

Is uw machine toe aan een opknapbeurt, reiniging of keuring? Maak dan een afspraak om langs te komen of maak gebruik van onze gratis ophaal-service.
Meer informatie
Image

Contact

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of bent u geïnteresseerd in een van onze machines? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Contact opnemen
Haal & breng service

Onderhoud, reparaties & keuringen

Nieuwe Tuin & Park machines
Betrouwbare Occasions

Magazijn met onderdelen

Deskundigheid, service & kwaliteit

Gratis accu bij uw STIHL aankoop

01-03-2024 t/m 30-06-2024

Stihl komt vanaf 1 maart 2024 met een speciale actie; een gratis accu. Kom gerust langs in onze winkel. Wij helpen u graag verder!

Bekijk actie

  Pre- voorjaarsactie: Tot wel 10% korting!

  21-02-2024 t/m 31-03-2024

  Met het voorjaar in aantocht hebben wij al last van de lentekriebels. Wij komen daarom met een speciale pre- voorjaarsactie; 10% korting op heel veel overjarige modellen!

  Bekijk actie


   Onze merken

   Als erkend dealer bieden wij een uitgebreid assortiment van toonaangevende merken zoals Stihl, Lankhaar en Hustler. Ontdek de beste machines voor uw tuin- en parkonderhoud, ondersteund door onze deskundige service en advies

   Neem vrijblijvend contact op


   Naam
   Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid de Servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.