Organisatieveranderingen

1 januari 2024

Image

Veranderingen

Onze organisatie heeft behoorlijk veel ontwikkelingen doorgemaakt in de afgelopen 12 maanden. In deze nieuwsbrief kunt u er alles over lezen.

Overname

Zoals velen van u misschien al weten is Jan Jukema per 1 januari 2023 niet meer werkzaam binnen de organisatie en heeft Sijbren van der Kooi het stokje volledig overgenomen. Door deze verandering is Mechanisatie Franeker niet meer een V.O.F. maar een eenmanszaak. De eenmanszaak heeft een nieuw KVK nummer en een nieuw BTW nummer. Verder zijn onze bedrijfsgegevens onveranderd gebleven. Onze actuele bedrijfsgegevens kunt u vinden onderaan op onze hoofdpagina.

Nieuwe gezichten

Naast de overname, zijn er ook een paar nieuwe gezichten te vinden sinds de overname heeft plaatsgevonden.

Onze werkplaatschef, Jan Hiemstra, is per 1 april 2023 bij ons in dienst gekomen. Hij is veel te vinden in onze werkplaats en zijn kantoor in onze winkel. Ook is de kans erg groot dat wanneer u belt naar Mechanisatie Franeker, u Jan Hiemstra aan de telefoon krijgt. Tevens hebben wij sinds de overname 2 nieuwe monteurs in dienst, Jos Wierstra en Tian Kienstra. Jos is in februari 2023 bij ons komen werken en in juni 2023 is Tian bij ons begonnen met een stage. Ondertussen is zijn stageperiode ten einde, maar klikt het zo goed dat hij bij ons verder gaat als leerling monteur. Daarnaast is Thomas Buwalda ons team komen versterken sinds december 2023.  Tot slot hebben wij sinds 16 januari 2023 een vaste nieuwe medewerker op de administratie, Caroline Kaandorp. Caroline houdt zich onder andere bezig met de facturen, administratieve (af)handelingen, RDW zaken en debiteurenbeheer.