STIHL testdag

26 maart 2024

Image

Komt u samen met ons opladen op onze STIHL demo dag?

Wanneer?

Op zaterdag 13 april van 10:00 tot 15:00 organiseren wij een Stihl testdag. Op deze dag kunt u bij ons veel Stihl machines testen en bij ons terecht voor al uw vragen omtrent het hele Stihl assortiment. Aangezien deze dag een zeer bijzondere dag is, zullen er diverse aanbiedingen zijn en meerdere winacties.

Exclusieve winactie vanuit Mechanisatie Franeker

Raad hoeveel kettingschakels in de bak liggen en win deze prachtige MS 172 met een 35cm blad ter waarde van € 279 inclusief 21% BTW! Houd onze website en social media goed in de gaten en kom erachter hoe u meedoet aan deze unieke winactie.

Winactie vanuit Stihl

Stihl zet deze dag de bloemetjes buiten met een landelijke winactie. De winactie heeft alleen betrekking op dealers welke meedoen aan de Stihl testdag. Tijdens de testdag kunt u bij ons een QR-code scannen, waarna u wordt doorverwezen naar de Stihl website en u wordt gevraagd uw deelname aan de winactie te bevestigingen en een korte vragenlijst te beantwoorden. Er wordt gebruik gemaakt van een prijsvraag. De persoon die het dichtstbij het juiste antwoord zit wint een robotmaaier ter waarde van € 1.999.

Plezier voor jong en oud

Tijdens deze feestelijke dag kunt u bijvoorbeeld:

  • Vrijblijvend veel Stihl machines uitproberen
  • Zien hoe uw kinderen zich vermaken op het aanwezige springkussen
  • Een hapje en een drankje nuttigen tijdens de festiviteiten

Laat u zich verrassen voor de rest van het programma!

Zien wij u ook op zaterdag 13 april?