Terugblik Stihl Testdag 2024

17 april 2024

Image

Demo dag Stihl

Zaterdag 13 april vond de Stihl testdag plaats op ons eigen terrein. Het is voor ons de eerste keer dat wij dit georganiseerd hebben en het was daarom dus ook even aftasten hoe deze dag ontvangen zou worden.

Voorbereiding

In de weken voorafgaand aan de testdag hebben we diverse voorbereidingen getroffen om deze dag mogelijk te maken. We kwamen erachter dat er nog behoorlijk wat bij komt kijken. Van het ontwerpen van de advertenties, het regelen van de koffie en lekkernijen, het houden van brainstormsessies over het dagprogramma, ideeën rondom de winactie tot het opzetten van de stands. Iedereen heeft zich voor de volle 100% ingezet en er zijn veel leuke en goede ideeën ontstaan.

De wereld van Stihl

Tijdens de testdag hebben wij gepoogd een kijkje te geven in de wereld van Stihl. Wij als hoofd dealer van Stihl staan voor de kwaliteit van de prachtige producten en machines die Stihl aanbiedt.
Stihl is er voor al uw tuin en park machines. Ook is er leuke merchandise voor de fans zoals mokken, t-shirts en sleutelhangers. Wat misschien minder bekend is, maar zeker niet minder interessant, is dat Stihl een waanzinnige collectie heeft met kinderspeelgoed! Zelfs voor de allerkleinsten onder ons heeft Stihl leuke producten zoals fopspeentjes en knuffels.

Terug naar de testdag..

Wat is het een mooie dag geweest. De dag begon vroeg, maar met een goed humeur en enthousiasme konden wij er tegenaan! Het opbouwen kon beginnen. We hebben de standjes ingericht met mooie (met liefde en aandacht gemaakte) handgemaakte aankleding. Verder moest het iMOW veld worden afgezet en het springkussen geïnstalleerd worden. Het is immers geen plezier voor oud, als er geen plezier is voor jong!

     

Ook is er veel aandacht besteed aan de kettingzaag hoek. We hebben houtsnippers neergestrooid voor de finishing touch, maar het echte stoere werk werd toch echt gedaan door onze Erik Jan en Jasper! Jasper heeft een prachtige vogel gemaakt uit een houtblok.

Winactie kettingzaag

Wij als Mechanisatie Franeker konden niet achterblijven en hebben groots uitgepakt met een winactie tijdens de demo dag. Het leek ons een leuk idee om de winactie te koppelen aan het raden van het aantal kettingschakels in een kom. Bezoekers aan ons evenement konden een aanmeldingsformulier invullen met het aantal waarvan zij dachten dat er in de kom zou zitten. De aanmeldingen zijn zorgvuldig behandeld en bekeken.

Er is een unanieme winnaar uitgeroepen; Charlotte Beinker. Charlotte was maar 3 schakels verwijderd van het daadwerkelijke aantal in de kom. Ook via deze weg willen wij de winnares heel veel plezier wensen met haar welverdiende prijs.

Wat hebben we genoten van de geweldige opkomst en gezelligheid. Terugkijkend op deze dag kunnen we alleen maar zeggen: bedankt dat u deze dag met ons tot een groot succes hebt gemaakt en… kunnen we op uw komst rekenen tijdens de volgende editie? Wat wij al stiekem aan u kunnen verklappen is dat wij in ieder geval weer van de partij zijn!